Terapie srdcom

Metóda EOV je výsledkom viac ako 30-ročného intenzívneho výskumu mexických vedcov a je zhrnutím ich práce a vlastných skúseností s meditáciami. V spolupráci s Verenice Cervajal je teraz konečne možné učiť túto metodológiu deti, dospievajúcich aj dospelých po celom svete.

Ja vám ako lektor EOV prinášam túto metódu na Slovensku pre deti a dospievajúcich.

My ľudia máme okrem zmyslov zraku, sluchu, hmatu, čuchu aj schopnosť EOV – jasnozrivosti/čistého videnia alebo druhého videnia. Deti a dospievajúci sú po dokončení tohto kurzu schopní čítať naslepo, so zaviazanými očami. Schopnosť vidieť naslepo, bez použitia očí bolo pomenované ako dermooptická percepcia alebo dermovízia, pretože na začiatku sa deti aby videli, musia dotýkať obrazových kariet. S postupným precvičovaním sa deťom podarí vidieť karty, časopisy, veci, ľudia, miesta…bez toho, aby sa ich museli dotýkať.

Schopnosť vidieť bez očí sa dosahuje prostredníctvom pohľadu ducha a dieťa alebo dospievajúci bude mať plnú kontrolu nad aktiváciou svojho EOV a bude schopné ho aktivovať tak isto rýchlo ako svoje myslenie. Hranice alebo oblasti kam bude môcť dieťa alebo dospievajúci rozšíriť svoje EOV bude závisieť na ich individuálnych schopnostiach.

terapie, senec, pezinok, bratislava, regresná terapia, theta healing, kranisosakrálna terapia, extraokulárne videnie detí, silvia šikulová, terapie srdcom, srdce, meditácia, dýchanie, dýchacie cvičenia

Chcete dostávať pravidelné informácie zo sveta meditácií a terapií?

terapie, senec, pezinok, bratislava, regresná terapia, theta healing, kranisosakrálna terapia, extraokulárne videnie detí, silvia šikulová, terapie srdcom, srdce, meditácia, dýchanie, dýchacie cvičenia

Prihláste sa na odber newslettera

Vaše osobné údaje (meno, e-mailová adresa) sú u mňa v bezpečí a budem (Mgr. Silvia Šikulová Terapie srdcom, IČO: 54708991 ) ich na základe Vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným na odoslanie meditácie zdarma a ďalších e-mailov odo mňa, ktoré sa budú týkať súvisiacich tém z oblasti terapií a meditácií. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo ODHLÁSIŤ v každom zaslanom e-maily.